Happy Habits |
Coaching and personal training for women. Coaching och personlig träning för kvinnor
Träning, Hälsa, Coaching, Livscoaching, Personlig träning, PT, Gruppträning, Företagshälsovård, Företagshälsa, Friskvård, Företagsfriskvård, Företagsträning, Bootcamp, Kostrådgivning, PT online, Happy Habits, Happy, Habits, Coach, Fitness, Lifestyle, Coaching Stockholm, Mental hälsa, Fysisk hälsa, Starka kvinnor, coaching för kvinnor, coaching, Life coaching, personal training, corporate wellness, women wellness, women empowerment, health, fitness, event, events,
16035
page-template-default,page,page-id-16035,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

“To achieve the impossible,
we need only believe it is possible”
– Alice in Wonderland

 

 

OM FÖRETAGET

Happy Habits riktar sig till kvinnor som vill öka sin livskvalitet och må bättre genom att finna och utnyttja sin fulla potential! Vi uppnår detta genom att arbeta med både ditt mentala och ditt fysiska välmående.

 

Med coaching och träning som främsta redskap vill vi hjälpa dig att bli mer hälsosam och höja din lyckonivå. Vi hjälper dig att hitta de vanor som gör just dig lycklig i livet samt ta fram redskapen att implementera dem i vardagen. Vi tror på ett hälsosamt samhälle genom hälsosamma kvinnor!

 

Vi arbetar även med friskvård och coaching på företag. När du investerar i din personals välmående får du inte bara lyckligare, produktivare och effektivare personal, du minskar även sjukskrivningstider och ökar motivation och lojalitet gentemot arbetsgivaren. Vi hjälper alla företag att skräddarsy en friskvårdslösning efter era specifika behov i form av träning, massage och coaching.

AMMI MATHIASSON

OM GRUNDAREN

Jag är en drömmare! Ända sen jag var liten har jag inspirerats av sagor och sagofigurer. Disneyprinsessorna var mina hjältar och de stora sagorna var min tillflyktsort. Jag tror att det omöjliga är möjligt och att vi alla kan behöva lite magi i våra liv. Jag vill inspirera kvinnor till lyckliga vanor och att finna sin egen inre magi. Dit tror jag vi kan komma genom att fokusera på varje individs egna styrkor, förmågor och drömmar. Jag tror att vi alla blir starkare om vi vågar investera i oss själva och sen använder vår nyvunna styrka och lycka till att peppa och inspirera varandra till att göra samma sak.

 

Jag har gått en internationell coachutbildning steg 1 för Skandinaviska Ledarhögskolan (www.slh.nu) som samarbetar med International Coaching Community (ICC). Denna coachutbildning är kvalitetssäkrad på nivå 1 av EMCC.
Sedan tidigare är jag även hälsocoach via Lillsved Idrottsfolkhögskola, vilket inkluderar licens för personlig träning, gruppträning och friskvårdsmassage samt har gått en påbyggnadskurs i entreprenörskap inom idrott och hälsa. Jag har även en treårig utbildning i event management och music and media management från London, där jag bodde under fem års tid. Jag arbetar också som pole dance instruktör och cheerleading coach.

Certifierad ICC Coach

Spara